Halloween is voorbij en de meeste evenementen liggen inmiddels achter ons. Horrorliefhebbers kunnen nog eenmaal genieten van afschuwelijke monsters in Toxic: The Survivor. Volgens de organisatie is dit het grootste spookhuis van België. Zoals al eerder vermeld konden bezoekers op 17 en 18 november al griezelen, maar vanavond is dan echt de laatste keer. Het spookhuis is te vinden in het theater van Bobbejaanland.

Bezoekers van Toxic: The Survivor kunnen gewoon via de hoofdingang van het park naar binnen om zo bij het spookhuis te komen. Hier wachten ongeveer 20 scare actors om durfals een vreselijke avond te bezorgen.

Het verhaal luidt als volgt:

Het is intussen al twee jaar geleden dat de vreselijke ramp plaatsvond in België. Probeer jij alsnog één van de enige overlevende de verlaten gebouwen te trotseren? 

Maar wees alert, op het pad dat je gaat afleggen zijn over de jaren heen nog steeds vreselijke, afschuwelijke monsters en achterblijvers die het je niet gemakkelijk zullen maken. 

Wees voorzichtig met je team en trotseer het tot het overlevingskamp.

Tickets voor het grootste spookhuis van België zijn nog beschikbaar en kosten €12,50. Op het moment van schrijven zijn de meeste tijdsloten al weg uitverkocht. Wat is er dan nog wel beschikbaar? 19:10, 20:10, 21:10 en 21:20 uur. Bestel je tickets hier.

De organisatie is in handen van SKP Movies/Jeugd FV. Zij zijn een jongerenorganisatie die eerder al Toxic: Christmas Nightmare en Toxic: Nuclear Disaster presenteerde. Voor Toxic: The Survivor heeft SKP de locatie in het Belgische attractiepark afgehuurd.

Krijg je niet genoeg van al het scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons naar de 750 leden.