De man met de kettingzaag is terug! In de nieuwe Texas Chainsaw Massacre keert Leatherface na bijna 50 jaar ondergedoken te zijn terug. Dit is alweer de negende film uit de horrorreeks.

In dit deel neemt de 25-jarige vrouw Melody haar tienerzus mee op zakenreis naar Texas. Samen met hun vrienden reizen ze af naar het afgelegen stadje Harlow om een nieuwe onderneming te starten. We krijgen te zien hoe Leatherface terugkeert om een groep jongeren, die per ongeluk zijn schuilplaats betreden, uit te moorden.

Texas Chainsaw Massacre wordt gereleased op 18 februari 2022 maar zal niet in de bioscoop verschijnen. De rechten liggen namelijk bij Netflix. Wil je de film bekijken? Dan zal je dus een abonnement op Netflix moeten afsluiten. De film is afkomstig van regisseur David Blue Garcia. De cast bestaat onder andere uit Alice Krige, Elsie Fisher en William Hope.

Het origineel stampt uit 1974. Pas 12 jaar later kwam er een vervolg maar deze werd net als alle andere vervolgen uit deze reeks matig ontvangen.

 

Wil je meer van dit soort artikelen lezen? Neem dan zeker eens een kijkje in onze categorie ‘Extra’.

Volg ons op de social media kanalen en mis niets meer over horror en Halloween:

Discord

Facebook

Instagram

Twitter

Youtube