Het normaal zo vriendelijke Bellewaerde Park veranderd in oktober en november in een duistere locatie. Met een Halloween Night en 5 nocturnes valt er voor de oudere kinderen genoeg te vrezen. De data voor beide evenementen zijn bekend. Let op, de geplande data kan altijd wijzigen.

Net als vorig jaar is er ook dit jaar op een avond Halloween Night. Dit is op vrijdag 28 oktober. Het park is op deze dag geopend van 18:00 tot 23:00 uur. De 5 nocturnes vinden in oktober plaats op 22, 29 en 31 oktober. In november zijn de overige 2 op 1 en 5 november. Tijdens de nocturnes is het park geopend van 10:00 tot 21:00 uur.

Vorig jaar pakte Bellewaerde tijdens Halloween Night uit met 5 spookhuizen, 2 scare zones en een show. Met de nocturnes was er extra belichting en stond het park vol rook. De Halloween Fire Show was een spektakel van vurig choreografieën en stunts.

Bellewaerde Park opent op zaterdag 2 april 2022 weer de poorten voor bezoekers.

 

Naast Bellewaerde Park zijn ook de data van andere parken bekendgemaakt:

Walibi Holland

Attractiepark Toverland

Movie Park Germany

Avonturenpark Hellendoorn

Drouwenerzand Attractiepark

Walibi Belgium

Plopsaland De Panne

Bobbejaanland

 

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.