Dutch Haunting Events is gestart in 2021 en heeft verschillende spooktochten en horror-evenementen neergezet. Dit jaar pakt de organisatie uit met een groot drie daags evenement. Tijdens deze dagen zullen figuren tot leven komen in een groot spookhuis en verschillende buiten zones.

Het karakter Arie stelt zich voor en laat een glimp van de locatie zien:

Hallo stelletje misbaksels!
Ik zal me eens voor gaan stellen. Mijn naam is Arie, van mij verwachten ze dat ik het hele zooitje ongeregeld bij elkaar ga houden.
Vaak lukt me dit wel. Maar als ik net als nu een stukje weg wil gaan wil het nog wel eens mislukken en ontsnappen een stel van mijn uilskuikens. Tsja als je ze tegen komt is de kans wel aanwezig dat je ergens in een hoekje gaat liggen janken. Niet mijn probleem!
Oww ja wat je hier op de achtergrond ziet is mijn huis waar ik het aankomende jaar jullie ga verwelkomen. Tenminste als je een schone luier aan hebt.
Wanneer en waar we jullie gaan laten janken? Dat vertel ik volgende maand wel een keer.
Voorbereidingen zijn al in volle gang. De organisatie is op zoek naar crew, acteurs, grimeurs en bouwcrew. Meer informatie volgt binnenkort.
Kijk voor meer informatie op de website van Dutch Haunting Events.
Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.