Altijd al eens mee willen helpen met het bouwen van Haunted Houses? Dit is je kans! De mensen achter props.nl bouwen deze zomer weer huizen in Nederland en Duitsland.

In een oproep zegt Props het volgende:

”We zoeken nog timmermannen, sjouwers, bouwers, decorateurs, liefst met enige ervaring, goede energie en enthousiasme! Heb je zin in een mooi avontuur; stuur even een mailtje met je gegevens, leeftijd, telefoonnummer en in het kort je (werk)ervaring aan leonie@props.nl of kom langs!”

Props heeft onder andere gewerkt aan Haunted Houses Below, Jefferson Manor en Haunted Holidays in Walibi Holland. Andere projecten zijn The Walking Dead in Movie Park Germany en The Fallen in Europa-Park.

Kijk voor meer informatie op de website van Props.

Wil je op de hoogte blijven over alles wat met Halloween te maken heeft? Sluit je aan op onze Discord server en praat mee.