Walibi Holland heeft sinds 19 augustus tickets voor Halloween Fright Nights in de voorverkoop gedaan. Tickets kosten nu nog €29,50. Maar die prijs valt vanaf morgen een stuk duurder uit.

Liefhebbers van het grootste horror evenement van Nederland hebben nog tot morgen 3 september 12.00 uur de tijd om goedkopere tickets te bestellen. Het attractiepark uit de Polder heeft via social media laten weten dat de prijs zal gaan stijgen. De nieuwe prijs zal na morgen 12.00 uur €36,50 gaan kosten. Prijzen voor de spookhuizen en experiences zitten hier nog niet bij. Die tickets zijn vanaf maandag 6 september beschikbaar.

”Donkere wolken pakken zich samen boven Walibi Holland… De dreigende energie en een hels kabaal uit deze wolken doen je verstijven. De hemel wordt gitzwart en al het licht om je heen gaat uit. Je bent beland in de chaos van het donker. Dit jaar wordt Halloween Fright Nights gedomineerd door Darkness. Zelfs Eddie de Clown voelt zich opgejaagd door de ontwikkelingen in Walibi. Hij heeft zijn spullen gepakt en is vertrokken. Maar of Eddie echt ‘weg’ is? Daar kom je nog wel achter… Geef je over aan de duisternis tijdens Halloween Fright Nights: Darkness takes over.”

Dit jaar krijgen bezoekers toegang tot Halloween Fright Nights middels Testen voor Toegang. Dit betekent dat Walibi vraagt naar een coronatoegangsbewijs. De Halloween Fright Nights zijn elk weekend van 9 tot en met 31 oktober te bezoeken. Daarnaast is het event ook vanaf 21 oktober op de donderdag en vrijdag.

After Dark

Walibi Holland zal het naastgelegen vakantiepark voor het eerst betrekken bij de Halloween Fright Nights.

”Na een helse avond Halloween Fright Nights verlang jij alleen nog maar naar een heerlijk bed en een welverdiende nachtrust. Precies dat ga je niet krijgen tijdens je verblijf aan een van de exclusieve After Dark huisjes in Walibi Village. Wanneer de telefoon in je huisje begint te rinkelen en je het huiveringwekkende geluid van Darkness hoort aan de andere kant van de lijn weet je dat het menens is. Kijk uit het keukenraam en kom tot de conclusie dat je slaapt midden op een vampieren begraafplaats of een vervallen zombiedorp. Boek nu een van de After Dark huisjes en bereid jezelf voor op een gruwelijk exclusieve ‘overnachting”.

Tickets voor de After Dark huisjes zijn inmiddels uitverkocht.

Meer informatie over het evenement en de ticketverkoop: https://www.walibi.nl/nl/halloween/halloween-nieuw

Wil je op de hoogte blijven over alles wat met Halloween te maken heeft? Sluit je aan op onze Discord server en praat mee.