Rondom de recreatieplas van Markant Outdoorcentrum in Braamt zullen 120 acteurs en freaks bezoekers de stuipen op het lijf jagen. Lakeside Horror is op 7 dagen in november te bezoeken. De organisatie spreekt over ‘Het grootste horror event van Gelderland’.

Deelnemers aan dit event zullen tijdens de route van ruim 1.5 km lang 8 verschillende scare zones tegenkomen.

Nunnery

In 1866 is de Nunnery ontstaan. Een klooster met nonnen die hun leven hebben gewijd aan het geloof. Door de jaren heen werd het een plek waar veel kinderen heen gingen om te helpen in het klooster. Maar naarmate de tijd vorderde gebeurde er iets met de kinderen. Ze keken zo vreemd en hun ogen leken wel zwart te worden… Betreed de Nunnery zone en aanschouw wat er gebeurt als duistere en donkere krachten van weleer het heft in handen!

Graveyard

De begraafplaats is een plek waar je overleden geliefden, familieleden of vrienden de laatste eer bewijst, een plek om te rouwen omdat je ze nooit meer weer gaan zien. Maar… geldt dit wel voor elke begraafplaats? In de Graveyard van Lakeside Horror is alles anders! Overledenen zijn opgestaan uit de dood en hebbe honger, heel erg veel honger. Graven zijn opengebroken, roofvogels en kraaien doen zich tegoed aan de rottende overblijfselen uit het massagraf en spoken reizen omhoog uit een ver verleden. Zet je schrap want in de Graveyard zul jij de dood in de ogen kijken! 

District 7

Er zijn al veel aanwijzingen dat er buitenaards leven bestaat. Het is alleen nooit écht bewezen. Na Lakeside Horror heb jij in elk geval geen enkele twijfel meer, buitenaards leven bestaat! Het zijn echter geen vriendelijke wezens die hun weg naar District 7 hebben weten te vinden. Maar moordlustige beesten die onverstaanbaar met elkaar communiceren en continu op zoek zijn naar vlees… mensenvlees! 

Are you mental?

Sommige mensen zijn gek, knettergek! In deze scare zone kom jij de meest afschuwelijke figuren tegen. Figuren die je liever niet in een donker steegje tegenkomt, en laat het nou net heel, heel erg donker zijn op Lakeside Horror. Gestoorde gekken die ooit jaren geleden zijn verstoten en in elk mens een vijand zien. Zorg dat je niet in hun handen terecht komt, want dan ben jij je leven nog lang niet zeker! 

Under construction

De engste wezens tref je aan op de meest onbewoonde en onbegaanbare plekken. In deze scare zone loop jij door verlaten toiletruimtes, schaftketen, bouwterreinen en een autosloop. Plekken waar normaal niemand meer komt en het wemelt van bloeddorstige zombies. Deels omringt door mist zodat je geen idee hebt wanneer en door wie je te grazen wordt genomen. Maar dit is je eigen schuld, er staan niet voor niets bordjes met: Caution Area Under Construction!

Springbreak

In bikini’s en jongens in lange zwembroeken. Een standaardbeeld op de Amerikaanse stranden aan de Amerikaanse kust. De hoeveelheden jongeren, harde muziek, en gekleurde drankbekers betekent daar vaak maar één ding: Springbreak. Heel leuk die Amerikaanse traditie, maar ga je op Springbreak bij Lakeside Horror dan verandert je vakantie in een ware HEL. Geen water maar bloed uit de douche, horrorgala’s, een smerige omgeving en lugubere figuren die jou van het leven willen beroven!

Send the clowns!

Veel mensen zijn bang voor clowns, wellicht omdat ze eng praten of raar geschminkt zijn. Maar geloof ons, als je naar Lakeside Horror bent geweest is een clown naast je ziekenhuisbed na een operatie de allergrootste nachtmerrie die je maar kunt bedenken. In de scare zone Send The Clowns word jij opgejaagd door evil clowns in allerlei vormen en maten. Betreed op eigen risico de circus horror tent en probeer levend het spiegeldoolhof te verlaten!  

Seasons

Horror is er altijd en overal, je ziet het wellicht niet altijd maar het duister is altijd aanwezig! In de scare zone Seasons loop jij door alle seizoenen heen en is alles wat normaal vertrouwd is veranderd in een hel! Pasen neemt een duister wending wanneer de moordende horror konijnen de overhand nemen, de dans rond de meiboom blijkt een ritueel van menselijke offers te zijn, met Halloween zijn de lachend pompoenen niet grappig meer en sinterklaas is nog steeds gek op kinderen maar dan op een moordlustige manier. Kortom; bedenk goed of jij deze scare zone wilt betreden want misschien lig jij wel een heel seizoen wakker uit angst!

Data en prijs Lakeside Horror

Het event is te bezoeken op:

  • 5 tot en met 7 november
  • 11 tot en met 14 november

Tickets kosten €16,- en zijn te bestellen via de website.

Op 7 en 14 november start om 17:30 de Lakeside horror kids route die geschikt is voor kinderen vanaf 8 jaar. Deze tickets kosten €11,-.

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween en volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.

Oproep! Help ScareZone mee en stuur jouw beleving in!