Van de scarezones tot compleet nieuwe shows, Movie Park Germany biedt in 2022 weer een mooi aanbod aan entertainment buiten de spookhuizen om. ScareZone zet al het entertainment op een rijtje.

Voor de 24e editie van het Halloween Horror Festival pakt Movie Park flink uit. Buiten een compleet nieuw spookhuis en een grote verbetering aan een bestaand spookhuis, krijgen we ook flink wat meer entertainment voorgeschoteld dan de afgelopen jaren.

Nieuwe Halloween Live Show

Ook studio 7 in het Bottropse park zal dit jaar niet gespaard blijven. Je treedt het Black Hill Asylum binnen waar je als publiek kennis maakt met de patiënten en het angstaanjagende personeel van dit instituut. In de zoektocht naar de genezing van de mensheid ontdekken de toeschouwers welke gruwelijke experimenten Dr. Hans Killmen, de directeur van de psychiatrische kliniek, hier uitvoert.

Op de planken staan entertainers van Dark Thrills Entertainment. De showmensen wisten onder andere de jury’s van America’s Got Talent, Das Supertalent en Italy’s Got Talent te overtuigen. Sensationele schokerende acts, lachen en huiveren wisselen elkaar in een duister tempo af.

Een kaartje om deze duistere show te bezoeken kost 6 euro

Mapping Show

De voorgevel van de Red Carpet Show zal dit jaar tot leven gewekt worden door een heuze mapping show. drie en een halve minuut lang worden toeschouwers meegesleept in een verhaal vol muziek, speciale effecten en 3D-graphics. Een show waar meerdere populaire personages uit het park en de nieuwe maze ‘Hell House’ een grote rol spelen.

Voor de show heeft het filmpark samen gewerkt met het 6-koppige team van IMAscore en IMA motion. Ook was er een grafisch ontwerper, een mediaontwerper, een 3D-kunstenaar, een geluids- en muziekontwerper, een regisseur en een technicus mee. Al met al zal dit dus een ontzettend goede show moeten worden

Scarezones

Ook dit jaar zijn weer de scarezones: Acid Rain, Horrorwood Boulevard en Dead West te bezoeken. Aan dit lijstje wordt dit jaar niks nieuws toegevoegd.

In Acid Rain zal ook weer een DJ aanwezig zijn om een Halloween Party te verzorgen.

IT

In de Roxy 4-D bioscoop wordt dit jaar een beknopte versie van de film ‘IT’ van Stephen King vertoond.

Movie Park Studio Tour

Mocht je na al dit entertainment nogsteeds hongerig zijn naar bloederige taferelen? Dan is er goed nieuws! Ook dit jaar wordt de gloednieuwe achtbaan Movie Park Studio Tour weer getransformeerd naar een filmset waar op de dag vandaag alleen nog maar monsters zijn. Check de onride hier.

Hypnose Show

Dit jaar keert ook Stephan Nölle terug met zijn show: Hypno-Casting waar hij vrijwilligers onder hypnose brengt en een spannende show presenteert.

Baboo Twister Express

Ook de populaire SLC ‘MP Xpress’ draagt weer haar steentje bij en tovert zichzelf om naar een heus feest met lichteffecten en rockmuziek.

Voor de kleintjes

Ook voor de jongere halloweenfans is er weer genoeg te doen, in Nickland wordt naast het stro-doolhof en het kinderspookhuis ook nog een tal van andere activiteiten georganiseerd.

Raak je niet uitgepraat over Halloween Horror Festival? Praat mee op onze Discord!