Elke dag in oktober raden wij bij Scare Zone een horrorfilm aan waarmee jij het liefst zo diep mogelijk in je dekens kruipt. Voor de filmaanrader van 12 oktober pakken we een van de beste films die de afgelopen jaren is gemaakt: The Conjuring.

The Conjuring draait om paranormaal onderzoekers Ed en Lorraine Warren. Dit stel weet als geen ander hoe ze moeten communiceren met het bovennatuurlijke en doen er alles aan om een pas verhuisde familie te helpen. De Warrens zijn de beste in hun werk maar kunnen ze deze zware klus ook aan?

The Conjuring komt uit 2013 en is geregisseerd door horrorgenie James Wan. De 2 vervolgdelen uit 2016 en 2021 kijken ook heerlijk weg. De film krijgt een 7.5 op IMDb en dat is enorm zeldzaam voor een horrorfilm.

Je kunt The Conjuring, de vervolgdelen en de spinoffs allemaal zien op HBO max.