Er zullen inmiddels veel mensen bezig zijn met Carnaval of plannen aan het maken zijn voor de zomer. Desondanks hebben de meeste attractieparken al plannen voor Halloween. Julianatoren is het volgende park wat het aantal dagen bekendmaakt voor aankomend seizoen.

Het kinderpretpark uit Apeldoorn versierd het park altijd sfeervol in de stijl van Halloween. Met een aangepast entertainment aanbod is het park misschien een klein beetje griezelig voor de jongere bezoekertjes. Op alle openingsdagen van 5 tot en met 29 oktober 2023 viert het park Halloween. Dat laat het park weten op de website. Let op! De data kan altijd nog wijzigen.

Vorig jaar konden bezoekers het Griezelbos bezoeken dat zich achterin het park bevond. Naast de bekende karakter uit het park dwaalde hier ook veel actors rond die zich voordeden als aardige griezels. Het park zette volop in op verschillende Halloweenshows. Met ‘De Grote Spookshow’, ‘Julia’s Halloween Dansles’ en ‘Jul’s Griezelfeest’ was er meer dan genoeg te doen.

Naast Julianatoren zijn ook de data van de volgende parken bekendgemaakt:

Movie Park Germany

Walibi Holland

Attractiepark Toverland

Avonturenpark Hellendoorn

Bellewaerde Park

Drouwenerzand Attractiepark

DippieBoe

Plopsaland De Panne

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.