Onlangs is Toverland gestart met de zoektocht naar scare actors. Heb je die oproep gemist? Lees het artikel hier. Naast scare actors zoekt het attractiepark ook naar zoneleiders. Dit zijn personen die een scare zone tijdens de Halloween Nights in goede banen kan leiden. Het belangrijkste is dat geïnteresseerden beschikbaar zijn tijdens alle draaiavonden en de generale repetitie.

Toverland bestaat uit meer dan 35 attracties. Vorig jaar ontving het park een recordaantal bezoekers waarbij de grens van 1 miljoen werd overschreden. Een belangrijk onderdeel is het Toverland-dna: ”Onderdeel van ons Toverland-dna is een hands-on mentaliteit. We zijn daadkrachtig, nemen verantwoordelijk en vinden het leuk om samen ergens de schouders onder te zetten. Waarom? Vooral omdat we heel trots zijn. Er is immers niks mooiers dan gasten die het uitschreeuwen van plezier tijdens hun dagje uit!

De voorbereidingen voor het nieuwe halloweenseizoen zijn inmiddels volop gestart. Vanaf 7 oktober start tenslotte weer een nieuwe editie van de Halloween Days en Halloween Nights. Maar wat vraagt het park nu aan jou en hoe ziet een dag van een zoneleider er nu uit?

Zoneleider

Als zoneleider wordt de dienst gestart met een briefing waarbij alle zoneleiders, de creatiefleider en de manager entertainment aanwezig zijn om de avond door te nemen. Na de briefing loopt de zoneleider naar zijn of haar scare zone om alles nog eens goed te controleren en voor te bereiden. Als leider ben je ook verantwoordelijk dat scare actors volgens een schema de grime in gaan. Vlak voor aanvang hou je zelf een briefing tegenover alle acteurs uit jouw zone en zorg je dat iedereen paraat staat voor de openingsceremonie. Tijdens de avond heb je voor een groot gedeelte een observerende rol waarbij gelet word op het spel van de acteurs, de kwaliteiten en de kernwaardes. Indien nodig geef je feedback. Hierin ben jij het eerste aanspreekpunt. Tijdens de afsluitende meeting wordt de avond doorgenomen.

Wat wordt er gevraagd

  • Een energieke en een positieve instelling, dit zorgt voor een glimlach bij de gast
  • Zowel in teamverband als zelfstandig ga jij voor het beste resultaat
  • Je hebt ervaring met spel en regie en kunt acteurs hier feedback op geven
  • Daadkrachtig en verantwoordelijk, jij staat voor je zone en de kwaliteit hiervan
  • Affiniteit met Halloween (events) is gewenst
  • Helicopterview en overzicht houden lukt jou als geen ander
  • Je bent 4 oktober vanaf ca 18:00 uur  beschikbaar voor de generale repetitie
  • Vanaf 13:00 alle nights beschikbaar op: 7,14,15,16,18,19,20,21,22,27,28,29, oktober en 4 november 

Als zoneleider krijg je een passend salaris en gratis toegang tot Attractiepark Toverland.

Ben je geïnteresseerd in de vacature? Maak alvast jouw CV en motivatiebrief gereed en solliciteer via deze link. Veel succes!

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Discord server.