Nog twee weken en dan is het officieel Halloween. Veel evenementen hebben hun poorten de afgelopen weken al geopend, maar wat is er nu allemaal te doen met Halloween? Wat ga jij bezoeken; een scare evenement bij een pretpark of een van de vele losse spookhuizen?

De keuze is groot, daarom proberen wij bij Scare Zone een zo duidelijk mogelijk overzicht te maken met alle evenementen op een rij. Dus mocht jij een evenement missen, laat het ons weten dan voegen wij deze toe.

Maar waar ga jij naar toe? Ga je naar Walibi Holland voor de Halloween Fright Nights, naar de Bijlmer Bajes voor het Bajes experiment, in november naar Horror Village of de Horror Zone? Laat het ons weten en laat vooral weten hoe je ervaring bij het evenement is geweest..

Zijn de scare events iets te veel voor jou of je kinderen? Dan hebben we ook een kleine selectie aan happy halloween evenementen. Voor ieder wat wils!

Wil je kijken waar of wanneer een evenement is, gebruik onze agenda, locatieoverzicht of blader door de events.