Halloween The Villains van Twilight Fantasy Productions & Mondo Verde is een inmiddels een bekend begrip voor Halloween In Zuid-Limburg! Dit jaar vieren zij het vijfjarig jubileum. Kom tijdens The Villains V lekker griezelen in een park van maar liefst 25 hectare groot! Op 25 en 26 oktober kun je in Wereldtuinen Mondo Verde terecht voor een portie stuipen op het lijf. Als de duisternis valt worden de wereldtuinen getransformeerd in een gruwelijk gebied met elk jaar nieuwe scare zones: The Mine, Black Forest, Fear, Devil Night: The Crows, The Villains, The Haunted Dollhouse en Fairground of Dread! Je bent ook niet meer veilig op de wandelpaden. Er zijn ook walking scare actors, die overal opduiken in het park en waarmee je op de foto kan. Verder kun je natuurlijk je maag versterken met een hapje en een drankje bij de verschillende horecagelegenheden in het park en leuke Halloween-goodies scoren bij de marktkraampjes. Beide avonden vind om  00:30 er een fotoshoot met de acteurs plaats. Op zaterdag 26 oktober kun je vanaf 24:00 tot 02:00 ook nog even feesten met de Villains bij de speciale afterparty met DJ Jules van Hest, en een leuke foto maken bij The Villains Photobooth! Dit alles vindt plaats in het feestgebouw “Hell Hambra”.

Zones

The Mine

Onder mysterieuze omstandigheden verdwenen er steeds meer mijnwerkers in de mijn. Hij werd gesloten, maar wat is er gebeurd met die mijnwerkers? Durf jij het aan om een kijkje te gaan nemen?

Fairground of Dread

Deze kermis was ooit drukbezocht, maar het verval sloeg toe en het trok dood en verderf aan…Ga je mee naar de kermis? Het word vast een hele leuke avond!

Devil Night “The Crows”

Spectaculaire vuurspuwers performance! Tijdens Devil Night staat alles in vuur en vlam. De doden worden tot leven gewekt en hun ziel wordt verbonden met een kraai! (gebaseerd op de film “The Crow)

 

Fear!

De angst overheerst in dit duistere doolhof waar je niet weet wat je tegen kunt komen..

The Haunted Dollhouse

Nieuwe indoor zone! Maar liefst 2 etages! Dit sinistere poppenhuis opent zijn deuren voor alle liefhebbers van poppen etc. Kom je ook spelen?

Black Forest

Demonische rituelen vinden plaats in het bos, uitgevoerd door heksen, zwarte weduwen, en andere boswezens. Zin in een gezellige boswandeling?

The Villains

Je kunt ze overal tegenkomen in het park, voor leuke schrikreacties en fotomomenten!

Zone X

De nieuwe indoor zone voor 2019

*Op vrijdag 25 oktober is er geen afterparty, wel is er de photoshoot met alle actors om 00.30u! The Villains staat bekend om zijn unieke scare actors en staat garant voor een gruwelijke topavond! Dit event mag verkleed bezocht worden, alleen zijn (nep)wapens en maskers niet toegestaan!
 

Praktische informatie

Openingstijden

vrijdag 25 oktober 2019
19:00 – 00:30
scare zones: 19:00 – 00:30

zaterdag 26 oktober 2019
19:00 – 02:00
scare zones: 19:00 – 00:30
after party: 00:30 – 2:00

Tickets

  • Vrijdag ticket: (earlybird: €17,45) €25,50
  • Zaterdag ticket: (earlybird: €17,45) €26,50
  • Combi ticket: (earlybird: €27,45) €43,25

Exclusief service kosten

Locatie

Groene Wereld 10 6372 PW Landgraaf