Na het uitlichten van horrorfilms op Amazon Prime en Disney+/Star is het nu de beurt aan Netflix. Hieronder volgen een aantal geselecteerde horrorfilms die je gewoon met een abonnement kunt bekijken.

The Conjuring

”Een gezin verhuist naar een boerderij in Rhode Island. Als ze daar bovennatuurlijke verschrikkingen ondervinden, zoeken ze hulp van een stel bekende demonologen”.

Nobody Sleept In The Woods Tonight

”Een groep aan technologie verslaafde tieners gaat naar een afkickkamp in het bos, maar een duistere kracht wil hen voor altijd offline halen”.

The Exorcist

”Wanneer een actrice begint te vermoeden dat haar dochtertje in de ban is van een boze geest, doet ze beroep op twee priesters om te proberen de demon uit te drijven”.

Beneath

”In klassieke aqua-slasher-stijl willen zes pubers een meer over varen in een lekkende roeiboot. Ze zijn echter al snel overgeleverd aan een reusachtige vis”.

Insidious

”Een gezin verhuist naar een nieuw huis, waar de oudste zoon in coma raakt. Onverklaarbare gebeurtenissen wijzen op een kwaadaardige aanwezigheid in het huis”.

Annabelle

”Een man vindt het perfecte cadeau voor zijn vrouw: een mooie en zeldzame pop. Maar de vreugde die dit enge object haar brengt, is van korte duur”.

Il Legame

”Wanneer een vrouw op bezoek is bij de moeder van haar verloofde in Zuid-Italië, vecht ze tegen een mysterieuze vloek waardoor ze haar dochter dreigt te verliezen”.

Get Out

”Chris is nerveus om de ouders van zijn vriendin te ontmoeten op hun landgoed. Ze lijken aardig, maar geven hem de kriebels”.

Sinister

”Een schrijver van ware misdaadverhalen ontdekt videotapes waarop beestachtige moorden te zien zijn die plaatsvonden in het huis dat hij net heeft gekocht”.

Death Note

”Light Turner gebruikt een bovennatuurlijk notitieblok om dodelijke straffen uit te delen. Hij trekt zo de aandacht van een rechercheur, een duivel en een klasgenoot”.

Dit zijn slechts een aantal van de horrorfilms die op Amazon Prime Video staan. Kortom: Veel kijkplezier!