De populaire Amerikaanse podcast Welcome to Night Vale gaat op tour. Deze podcast gaat over een fictief stadje Night Vale, gelegen in het zuidwesten van de Verenigde Staten waar bizarre dingen gebeuren en waar elke samenzweringstheorie waar is. Twee keer per maand verschijnt er een nieuwe aflevering online.

Inmiddels staat de teller op meer dan 200 afleveringen. De makers komen naar Tivoli Vredenburg in Utrecht om een nieuw verhaal te vertellen: The Haunting of Night Vale. Dit verhaal is speciaal en alleen voor deze tour. Deze keer zal er een nog diepere interactie met het publiek zijn. Het gaat een intieme show worden zoals die nog nooit eerder is gezien.

De show vindt plaats op vrijdag 16 september 2022. Tickets zijn te koop vanaf €26,35 per persoon en die bestel je hier.

Nog niet eerder van deze podcast gehoord? Welcome to Night Vale is een doorlopend radioprogramma. Begin met de huidige aflevering en je hebt het in een mum van tijd door. Of ga direct naar aflevering 1 als je wilt binge-luisteren. Beluister eens een aflevering.

 

Wil je meer van dit soort artikelen lezen? Neem dan zeker eens een kijkje in onze categorie ‘Extra’.

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.