Dat de serie ‘Wednesday’ in de smaak is gevallen bij het grote publiek mag wel duidelijk zijn. De populaire serie is vorig jaar in premiere gegaan op streamingdienst Netflix. En ja hoor, zij hebben aangekondigd dat de spin-off van The Addams Family een tweede seizoen krijgt.

Met de tekst ‘More Wednesday Addams is on the way. Season 2 is coming’ heeft Netflix het nieuws naar buiten gebracht. De bijbehorende video ziet er zo uit:

In het eerste seizoen werd de 16-jarige Wednesday gevolgd tijdens haar schooljaren. Ze probeerde niet alleen haar paranormale gaven onder controle te krijgen, maar ze was ook bezig om een moordmysterie op te lossen. Bij dit mysterie waren haar ouders 25 jaar geleden betrokken.

More misery is coming maar wanneer de start van seizoen 2 zal zijn is nog even afwachten. Tot die tijd kan je gewoon blijven genieten van het eerste seizoen op Netflix.

Wil je meer van dit soort artikelen lezen? Neem dan zeker eens een kijkje in onze categorie ‘Extra’.

Of praat mee in onze Scare Network Discord server.