Walibi Holland is al een aantal weken bezig met de campagne rondom Halloween Fright Nights. Nu is er een TV commercial gelanceerd. In de video is te zien hoe een bewaker van Walibi schrikt en wordt aangevallen.

De Fright Nights zijn elk weekend van 9 tot en met 31 oktober te bezoeken. Daarnaast is het event ook vanaf 21 oktober op de donderdag en vrijdag. De Spooky Days zijn op meer dagen te bezoeken. Dit is van 9 tot en met 31 oktober met uitzondering van 11 tot en met 15 oktober.

Het park is tijdens deze dagen geopend van 10.00 tot 23.00 uur. Een E-Ticket voor het event kost €36,50.

Dit jaar krijgen bezoekers toegang tot Halloween Fright Nights middels Testen voor Toegang. Dit betekent dat Walibi vraagt naar een coronatoegangsbewijs. Bezoekers nemen hun coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee.

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen en volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.

Halloween Fright Nights 2021: Alle spookhuizen, experiences en walkthroughs