In de Halloween-stemming komen zonder erg te schrikken? Tijdens de familievriendelijke Halloween Days in oktober en november kun je griezelen met een lach. Toos & Morrel zijn dit jaar helemaal fan geworden van dit griezelfeestje, dus vier het met ze mee. Verbaas je over de duizenden pompoenen in fantasierijke creaties en ga eens kijken bij de ‘grie-zellige’ shows en Halloween-belevingen. Dit is hét moment voor quality time met je geliefden tijdens de herfst. 

Toos & Morrel gaan griezelen

De bekende karakters Toos & Morrel hebben helemaal ontdekt hoe spannend en leuk het is om Halloween te vieren. Vier je het met ze mee? Ze maken er een echt griezelfeestje van tijdens hun show ‘Toos & Morrel gaan griezelen’ op het podium in Port Laguna.

Halloween-show: Bertus & Jaapie: De vloek van het museum

Ook dit jaar beleven Bertus & Jaapie een spannend avontuur in Toverland. De toverbroertjes belanden na sluitingstijd op de zolder van een museum en ontdekken daar een mysterieuze sarcofaag. Als dat maar goed gaat!

 

Halloween Act: betoverende Heksen

In het Land van Toos hebben magische heksen hun onderkomen gevonden op het fonteinenplein. Hier brouw je samen een pruttelend brouwsel van spannende en betoverende ingrediënten, dus schuif vooral ook aan. 

Het Magische Pompoendoolhof van Toos

In het doolhof van de Tovertuin is Toos een magische pompoentuin begonnen, maar al snel gaat het mis. Misschien kun jij haar wel helpen om de juiste spreuk te vinden.
12:00 tot 18:00 uur

Halloween-beleving: Dr Fool’s Mansion

Ben je nergens bang voor? Onderga de test van Dr Fool in zijn spannende Mansion in het Land van Toos. Via een ontdekkingstocht kom je erachter of je echt stalen zenuwen hebt.

Pumpkin Farm

Dwaal over slingerende paadjes van houtsnippers tussen (te) gekke pompoenen. In de Pumpkin Farm vind je er wel honderden in alle soorten en maten. Dit is ook het ideale moment om even uit te rusten bij de Foodtruck!

Naast het entertainment zijn ook (bijna) alle attracties van Toverland geopend.

Praktische informatie

Openingstijden

park: 10:00 – 18:00 / 23:00
halloween: 10:00 – 18:00

zaterdag 9 oktober 2021
zondag 10 oktober 2021
zaterdag 16 tot en met zondag 31 oktober 2021
zaterdag 6 november 2021
zondag 7 november 2021

Tickets

Halloween v.a. 140cm:
voorverkoop: €29,00

Halloween 90-140cm:
voorverkoop: €22,50

Ticketprijzen kunnen per dag verschillen.

Locatie

Toverlaan 2
5975 MR Sevenum