Movie Park Germany is een van de oudste Halloween evenementen in deze regio. Ook dit jaar organiseren zij weer het Halloween Horror Fest. Bezoek het Halloween Horror Fest op een van de 23 avonden.

Halloween begint om 18:00 uur, maar het park zelf is al open vanaf 10:00 uur.

Haunted Houses

Acid Warrior

In het nieuwe horrortraject ”Acid Warrior” achtervolgen besmette ondoden je door de straten van New York. In deze griezelattractie boordevol actie moet je de generatoren in de verboden zone van de ” Acid Rain” ontmantelen. De klok tikt.

 

Project Ningyo

Ben je klaar voor de eeuwigheid? ‘Project Ningyo’ belooft je eeuwige jeugd en ware schoonheid. Maar wat is het geheim achter deze duivelse belofte? Bezoek de geheime laboratoria en ervaar onder strikt gecontroleerde omstandigheden hoe het drankje, waarvan dromen worden gemaakt, wordt geproduceerd. En wie weet, misschien word je zelf aan het einde onderdeel van het ‘Project Ningyo’…

Hostel

Hoeveel pijn kun jij aan? Op een schijnbaar ongevaarlijk pleziertourtje door half Europa wacht jou een oord dat als geen ander de extreme menselijke perversie openbaart en daarmee jouw begrip van goed en kwaad voor altijd door elkaar schudt.

 

The Curse of Chupacapra

De legende zegt dat er in een oude tempel in Mexico tekenen zijn van paranormale… activiteiten. Volgens de bewoners van het dorp waar u uw hotel heeft, verdwijn, in von Geheul begeleide nachten, nietsvermoedende mensen. Ga je het geheim opsporen of ben je aan het vieren… de ”Dia de muerte” met je vrienden?

Fear Forest

Met de Fear Forest brengen we een nieuwe set naar het studioterrein. De productie van dit jaar ”Path of Witches” neemt je mee naar een donker, afgeleden bos waar heksen onheil uithalen. Kun je ontsnappen aan de bezweringen en heksenverbrandingen in de Fear Forest?

Secrest of St. Elmo

Uw schietvaardigheid is vereist voor deze interactieve ervaring! Na een mijnongeluk wordt de stad St. Elmo omgeven door boosaardige geesten. Het jonge spook Adeen vraagt uw hulp om de stad en de saloon van St. Elmo na 140 jaar eindelijk te bevrijden. Als spookjager is het aan jou: vecht je een weg door zes verschillende scenes en verjaagt de kwade krachten.

Circus of Freaks

Het circus is geopend! In het Circus of Freaks staat je een geheel nieuw evenementenprogramma te wachten. Maar let op: er wordt gezegd dat wie deze circustent binnengaat, er nooit meer uitkomt.

The Slaughterhouse

De grenzeloosheid van de consumptiemaatschappij en een zeldzame virusbesmetting bij alle dieren in de voedselketen zet een gewetenloos bedrijf aan tot een ongelofelijk idee: mensenvlees als handelswaar!

Naast de acht haunted houses kun je ook genieten van de 3 scare zones: Horror Wood, Acid Rain en The Death West.

De rest van het park is en blijft geopend tijdens het Halloween Horror Fest.

Praktische informatie

Openingstijden

park: 10:00 – 22:00
halloween: 18:00 – 22:00

Vrijdag 1 tot en met zondag 3 oktober 2021
Donderdag 7 tot en met zondag 10 oktober 2021
Donderdag 14 tot en met zondag 17 oktober 2021
Donderdag 21 tot en met zondag 24 oktober 2021
Donderdag 28 oktober tot en met maandag 1 november 2021
Vrijdag 5 tot en met zondag 7 november 2021

Tickets

Online ticket:
vanaf €39,90

 

Locatie

Movie Park Germany. Warner Allee 1
46244 Bottrop-Kirchhellen
Duitsland