Scare actors opgelet! Attractiepark Toverland is begonnen met de werving voor de Halloween Nights. Zit het in je bloed om anderen te laten schrikken? Reageer dan snel.

Het park is op zoek naar ruim 100 scare actors. Deelnemers moeten wel minimaal 18 jaar zijn. De audities voor de Halloween Nights zullen plaatsvinden op 1, 2 en 3 september 2022. Het is goed om te weten dat je minimaal 10 van de 12 Halloween Nights kan werken. De Halloween Nights vinden plaats op 8, 15, 22 t/m 24 en 26 t/m 31 oktober en 5 november 2022. 

In het online formulier moeten deelnemers ook aangeven wat hun lengte, heupwijdte, bovenwijdte en taillewijdte is. Het is niet noodzakelijk om al ervaring te hebben in de scareindustrie. Het is natuurlijk wel mooi meegenomen. Geef dit ook zeker aan.

Word score actor bij Toverland en ga naar het online formulier. Succes!

Bekijk meer vacatures via het kopje ‘Audities’.