De meest succesvolle film van het jaar in Taiwan komt binnenkort naar Netflix. De streamingdienst heeft de rechten gekocht van de populaire horrorfilm ‘Incantation’. In Taiwan wordt de film omschreven als ‘engste Taiwanese film ooit’. Het is losjes geïnspireerd op een waar Taiwanees verhaal over een familie van cultaanbidders.

Schrijver, producer en regisseur Kevin Ko zegt enorm trots te zijn op dat de film wereldwijd op Netflix wordt uitgebracht. ”Het is altijd mijn droom geweest om films te maken die de wereld rondreizen en die door elke horrorfan op aarde worden bekeken. En dat we ze ‘s nachts wakker houden”, aldus Ko.

Het is niet lang wachten tot Netflix de film beschikbaar stelt op het platform. ‘Incantation’ is vanaf 8 juli 2022 te zien op het platform. Kevin Ko kan niet wachten om de reacties van de kijkers te horen.

De horror uit Taiwan kan een nieuwe golf van Aziatische horror veroorzaken. De afgelopen jaren hebben The Tag-Along, Detention, The Bridge Curse en The Rope Curse en het vervolg dit genre in Taiwan nieuw leven ingeblazen.

Wat verwacht jij van deze film? Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.

Wil je meer van dit soort artikelen lezen? Neem dan zeker eens een kijkje in onze categorie ‘Extra’.