Distributeur MovieCompany lanceert de trailer van horrorfilm Winnie the Pooh: Blood and Honey. De film wordt rondom de Halloweenperiode uitgebracht in de Nederlandse en Vlaamse  bioscopen en de liefhebbers van dit genre kunnen zich opmaken voor een waar horrorspektakel.

Tijdens zijn jeugd raakte Christoffer Robinson bevriend met Winnie de Poeh, Knorretje en hun vrienden, speelde spelletjes en voorzag hen ook van eten. Naarmate hij ouder werd, werden deze bezoeken en daarmee de voedselvoorraad schaarser, waardoor Poeh en de anderen steeds hongeriger en wanhopiger werden. Toen Christoffer naar de universiteit ging, stopten de bezoeken helemaal, waardoor ze volledig verwilderd en losgeslagen werden. Poeh en Knorretje werden zelfs zo wanhopig dat ze besloten Iejoor op te offeren als hun maaltijd. Nu is Christoffer samen met zijn vrouw teruggekeerd naar het bos in de hoop haar aan zijn oude vrienden voor te stellen. Poeh is hier niet van gediend en zint nu op wraak én mensenvlees… Krijgt Christoffer Poeh nog op het juiste pad?

Met Winnie the Pooh: Blood and Honey heeft MovieCompany een gewilde titel in handen.
“Toen we lucht kregen van een horror over de vriendelijke beer en zijn metgezel Piglet, hadden we meteen zoiets van: die moeten we hebben,” aldus Andy van Veen, een van de oprichters van het relatief nieuwe filmdistributiebedrijf. In de film zinnen Winnie de Poeh en Knorretje op wraak, omdat zij zich in de steek gelaten voelen door hun mensenvriend Christoffer Robinson.
MovieCompany wist een deal te maken met het team achter deze unieke film, die wereldwijd al veel in het nieuws is geweest.

De releasedatum van Winnie the Pooh: Blood and Honey is 20 oktober 2022 in de Nederlandse en Vlaamse bioscopen.