Het horror-evenement The Horror Zone draait dit jaar op 6 avonden in november. Bezoekers kunnen net als voorgaande edities weer griezelen in verschillende spookhuizen. De organisatie is onlangs de ticketverkoop gestart voor de early bird prijs van €19,95. Profiteer hier nog snel van, want deze actie loopt bijna ten einde.

De gruwelijkheden van The Horror Zone spelen zich net als vorig jaar af op het terrein van Maple Farm Adventure in Bosschenhoofd. Wat er deze editie precies staat te gebeuren is nog niet bekend. Het event staat er wel bekend om dat er een complete verhaallijn en een bepaald thema tussen de experiences aanwezig is.

Vorig jaar konden bezoekers hun lol op met 3 spookhuizen en een walkthrough. In de walkthrough liepen bezoekers door een bosrijk gebied, alleen gewapend met een onbetrouwbaar lampje van de Haunted Lantern. Een van de spookhuizen was The Cells waarin juist de psychopaten vrij rond liepen en alle andere achter de tralies zette. Dit huis werd zo goed ontvangen waardoor het zelfs een Scare Award won voor ‘Best New Maze’ tijdens het Scare Event eerder dit jaar.

Early bird en data The Horror Zone

De early bird prijs ligt op dit moment nog op €19,95. Per september wordt de ticketprijs verhoogd naar een nog onbekend bedrag. Het is al wel zeker dat de kassaprijs €32,95 gaat worden. Bezoekers die het event willen bezoeken moeten dus opschieten. Bestel de tickets dan ook hier.

The Horror Zone vindt plaats op 10, 11, 17, 18, 24 en 25 november. Deze dagen vallen op een vrijdag en zaterdag. Het event draait dan van 19:00 tot 23:00 uur.

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Meld je aan, praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons groeien richting de 600 leden.