Het is nu mogelijk om een eigen geschreven horror gerelateerd artikel onder de aandacht te brengen op ScareZone.nl. Onderstaande review is ingestuurd door Milan_RedFools uit onze Discord server.

Voor ons begon de avond al vroeg, we waren rond 18:00 uur al gearriveerd in Bosschenhoofd. Tijdje buiten de poorten staan praten met iemand van het productieteam en zo weer wat interessante dingen te weten gekomen. Om 19:00 uur gingen de poorten open en werden we verwelkomd in Huckabay Texas!

We werden meteen doorverwezen naar de Walkthrough ”Forest View County Park” om de verwachte drukte voor te zijn. Zodoende waren wij het eerste groepje van de avond. Meteen super scares gehad waar we ook echt goed te grazen genomen werden. Het was supermooi aangekleed en de showverlichting maakte het echt af. De Camping vond ik toch wel het gaafst. Het licht dat ineens omschakelde naar een disco setting en keiharde rockmuziek vanuit het niets. Al met al een super experience. Deze experience krijgt van mij een 9 uit 10.

Vervolgens zijn we doorgelopen naar Mr Tannen’s Museum waar we al zijn prijzen hebben gezien. Prima haunted house maar niet de beste van het event. Er zaten leuke inventieve scares in maar echt geschrokken ben ik zelf persoonlijk niet. Dit huis krijgt van mij een 7 uit 10.

Met een kleine pauze tussendoor uiteraard met een speciaalbiertje van The Horror Zone zelf en wat interactie met de acteurs waren we aanbeland bij de Mc Donalds Peep Show. Ik wist niet wat ik kon verwachten maar ik lag dubbel van het lachen! Oprecht geniaal bedacht.

Hierna zijn we in de rij gaan staan voor de ”Mc Ferguson Meat Factory”. Dit is een leuk in elkaar gezet huis met leuke onverwachte scares. Het verhaal was top en het verloop van het huis sloot goed aan met het verhaal. Ik heb persoonlijk niet echt een moment gehad dat ik ergens liep en dacht ”wat is dit dan”. Ik geef dit haunted house een 8 uit 10.
Ten slotte zijn we nog even blijven plakken op het hoofdplein waar we veel interactie hadden met de roaming actors en zelfs een liedje hebben gezongen met Jaimy-Lee. Dit was voor ons de tweede keer Horror Zone. Het event krijgt van mij een gemiddelde 9 uit 10. Voor een onafhankelijk horror evenement vond ik het toch super professioneel opgezet.

 

Wil jij ook een eigen review artikel publiceren op ScareZone? Mail dan naar redactie@scarezone.nl en wie weet komt jouw artikel dan bij ons op de website te staan.

Volg ons op de social media kanalen en mis niets meer over horror en Halloween:

Discord

Facebook

Instagram

Twitter

Youtube