Ruim een week geleden begon Walibi Holland met de campagne rondom Halloween Fright Nights. Sinds kort kunnen liefhebbers tickets bestellen. Daar zitten nog geen extra opties bij zoals tickets voor spookhuizen. Daardoor is het nog onbekend welke spookhuizen en walkthroughs er zijn dit jaar. Tot nu!

Walibi Holland heeft nu een eerste experience naar buiten gecommuniceerd. Het gaat hier om walkthrough Wicked Woods. Bezoekers konden deze attractie vorig jaar voor het eerst beleven.

Na de Salem Witch Trials in 1692 dacht het volk dat ze alle heksen hadden uitgeroeid en weer veilig waren. Maar de sterkste en meest kwaadaardige heksen overleefden het en trokken zich terug in het diepe, donkere bos… Op de loer, wachtend en sterker dan ooit… Durf jij het aan om Wicked Woods in te trekken?

Een ticket voor Wicked Woods kost €10,-. De tickets zijn echter nog niet beschikbaar.

De Halloween Fright Nights zijn elk weekend van 9 tot en met 31 oktober te bezoeken. Daarnaast is het event ook vanaf 21 oktober op de donderdag en vrijdag. De Spooky Days zijn op meer dagen te bezoeken. Dit is van 9 tot en met 31 oktober met uitzondering van 11 tot en met 15 oktober.

Het park is tijdens deze dagen geopend van 10.00 tot 23.00 uur. Een E-Ticket voor de Fright Nights kost nu in de voorverkoop €29,50.

Kijk voor meer informatie op: http://www.walibi.nl/halloween

ScareZone kon als eerste melden dat het park Testen voor Toegang gaat introduceren tijden de Fright Nights. Dit betekent dat Walibi vraagt naar een coronatoegangsbewijs.

Toegang tot Halloween Fright Nights dit jaar middels Testen voor Toegang

De verwachting is dat Walibi de komende periode regelmatig met nieuwigheden naar buiten zal komen. Wil je op de hoogte blijven over alles wat met Halloween Fright Nights te maken heeft? Sluit je aan op onze Discord server en praat mee.